Planlagte valpekull 2015

Vi planlegger to valpekull i 2015 på riesenschnauzer sort. Avlspartner er ikke avgjort ennå, men her er en presentasjon av de to tispene som skal gå i avl. Se også galleri nedenfor.

Fanny kennelnavn Riesen Artic’s Fairytale For You:

Fanny 1

Fanny er fra vårt F-kull (se info på hjemmesiden). Hun bor som familiehund hos en fòrvert i nabokommunen Malvik. Her trenes det rallylydighet og gås spor. På årets kenneltreff trente de også feltsøk. Fanny har gått K-test og fikk bl.a. dokumentert at hun er skuddfast. Hun har ikke deltatt så mye på utstillinger, da fòrverten ikke prioriterer dette så mye. Fanny kommer fra friske og sterke linje vi kjenner godt. Hennes mor Furia var en sentral riesen-dame i flokken vår, og ble aldri helt voksen. Her var det humør og fart helt til hennes siste dager, da hun dessverre fikk kreft. Som veteran slo hun delvis ut sine egne barnebarn i utstillingsringen og hadde en drive som yngre hunder kunne misunne henne.

Kita Riesen Artic’s Name Of The Game:

01kita

Dette er tredje genersjon i vårt oppdrett på disse linjene. Bestemor Eli har blitt 4 ganger Best in show og Mor til Kita er internasjonal champion og er brukt ved behandling av mennesker som har fobi i forhold til hunder. Kita bor til daglig hos oss er er foreløpig en ung, men svært lovende hund. Vi har stilt henne noen ganger på utstilling og trent spor med henne (bruksspor) med godt resultat.